Aktuellt

Vi söker ny VD!

Publicerat: 2024/06/17

Perstorps Fjärrvärme söker aktivt en ny VD. Styrelsen är öppen för olika inriktning hos tänkbara kandidater, meriterande är kunskap om fjärrvärmemarknaden. VD:n kommer att vara en nyckelperson i bolagets framtida utveckling. Hör av dig vid intresse.

Gott Nytt År!

Publicerat: 2023/12/29

Vi vill önska alla kunder och leverantörer ett riktigt Gott Nytt År!

Vi skyddar dina uppgifter

Publicerat: 2018/05/15

Den 25 maj 2018 börjar en ny EU-förordning gälla, GDPR, tillsammans med en ny nationell lag, Dataskyddslagen. Den kommer att ersätta den nuvarande Personuppgiftslagen (PUL). De större förändringarna mot nuvarande regelverk är att kraven på hur företag och myndigheter får behandla dina personuppgifter skärps, samtidigt som dina rättigheter att påverka behandlingen ökar.

Nya allmänna avtalsvillkor för fjärrvärmeleveranser till konsumenter

Publicerat: 2018/02/01

Energiföretagen Sverige har tillsammans med Konsumentverket arbetat fram ett reviderat förslag till allmänna avtalsvillkor för fjärrvärmeleveranser till konsumenter. Parterna har godkänt förslaget, vilket innebär att det finns en ny branschöverenskommelse om dessa villkor. Vi på Perstorps Fjärrvärme AB följer branschens villkor och genomför därför uppdateringen.

Vi önskar er en fin sommar!

Publicerat: 2017/06/05

Vi kan inte garantera en solig sommar, men som tack för den besparing ni gör för miljön och utskriftskostnader lottar vi ut 1000 kWh sommarvärme till någon av våra e-faktura-kunder.

För att delta i utlottningen skall ni vara anmälda till e-faktura före den 31:e juli. Vinnaren kontaktas personligen och presenteras här i början av augusti.

Perstorps fjärrvärme är fjärde billigast i Skåne!

Publicerat: 2016/10/16

Nu är 2016 års Nils Holgersson-rapport publicerad. Av fjärrvärmebolagen i Skåne hamnar Perstorp på en fjärdeplats, med i princip samma pris som Örkelljunga och Österlens Kraft. Nils Holgersson-huset är ett fördefinierat flerfamiljehus som används för att priser på olika värmebolag ska kunna jämföras, trots olika prismodeller.